To meet Stay Golden’s goal of treating coffee, food and cocktails equally in their East Nashville location, Powell Architecture + Building Studio designed a unique space to meet, work, and enjoy from morning to evening, with a colorful and eclectic palette that nods to its surrounding, hyper-creative neighborhood. From elegant seating at a central, L-shaped bar to cozy banquette nooks, customer interaction points are set up for morning meetings and happy-hour meet-ups alike, all sharing a balanced blend of bright color, warm wood and brass accents. Vibrant custom wallpaper plays off and with the brand’s established color palette — clean mint, bright blue, pop of orange and warm, soft rose — and indoor-outdoor vignettes, from hanging baskets at custom high-top tables to a banquette privacy screen, round out an overall aesthetic that's welcoming, lively and unmistakably alive.